Saturday, June 17, 2006

Blog Maklang

Waah.. kat blog 'Dari Dapur Maklang' byk betul resipe menarik! beruntunglah org yg tak brp reti masak mcm saya ni. how maklang came across my blog, i'll never know. but feel fortunate that she did! bestnyer!! rasa mcm nak masak skrg juga!! it's the same feeling i get after watching jamie oliver's cooking programs;p

5 comments:

Sherin Almashor said...

Hi Az,meybe she blog hopped from my blog kot? Ye ke Maklang? Btw, I am going to try to make her mee rebus this sunday! Have a nice weekend..

azrina said...

Yeah..that's a possibility Sherin. Mee rebus..mmmmm..yummy!! I'm going to try out her spaghetti recipe. but don't know when. so malas...:p

ctsohailah_xmaresma said...

saya pun dh buka resepi maklang tu..menarik..jd lapar la pulak. ni ada satu lg fotopages menarik pasal cooking jugak....yg ni slalu saya refer kalo tkder idea nk masak... zairul.fotopages.com
dh tk lama dah yer danial nk keluar...nanti jgn lupa update tau pics danial kt friendster ker

azrina said...

ok siti, nnti kita bukak fotopages zairul. kita ni, suka tgk je recipe2. masaknya jarang! heehee! tp kena motivate diri. skrg tinggal umah mak xpe lg:p

nnti baby dah selamat dilahirkan kita buat fotopages utk dia;)

take care siti!

Anonymous said...

Best regards from NY! » »